FAQ

Waarom heet het bedrijf mezzia?

De naam is een verbasterd Italiaans woord voor Media. Daarmee is de belangstelling en liefde verklaard van Henk voor het land en de Italiaanse cultuur en keuken, maar vanzelfsprekend ook de passie voor Media in het algemeen.

Wie zijn mezzia?

In eerste instantie is dat producent Henk Jakobsen. Per project worden er makers aangezocht, die creatief zijn, de juiste kennis van zaken hebben en daardoor goed matchen bij de betreffende productie. Ze hebben allen een rijke ervaring op het gebied van traditionele – en nieuwe media.

Wat doet mezzia?

mezzia werkt zowel uit eigen initiatief als in opdracht. mezzia ontwikkelt niet alleen zelf projecten, maar zet haar deskundigheid ook in voor bedrijven en mensen die behoefte hebben aan Media training en of advies.

mezzia is sterk in het maken van televisieprogramma’s en documentaires die een gedegen research verdienen. Bovenal combineert mezzia een verantwoorde inhoud met een creatieve vormgeving. mezzia let op kenmerken van hoofdrolspelers, te filmen objecten, personen en locaties en houdt daarbij het oogmerk van de opdrachtgever nauwlettend in de gaten. Met als gevolg een kwalitatief goed product.

mezzia is zowel goed op creatief als productioneel gebied. mezzia kan een rol spelen bij het ontwikkelen van concepten en kan die van A tot Z realiseren.

Waar kan ik mezzia voor bellen?

U kunt mezzia bellen voor

  • Een te ontwikkelen televisieformat.
  • Een serie of eenmalig programma voor tv, internet of DVD.
  • Een documentaire voor tv, filmtheater of DVD.
  • Een gedegen filmportret van uw bedrijf of korte informatieve video’s voor uw site.
  • Een educatieve en of voorlichtingsvideo voor organisaties, verenigingen of stichtingen.
  • Een video bij een tentoonstelling.
  • Een video bij een boek.
  • Een eigen portret: Dit is mijn leven.
  • Mediatraining en advies.

Hoe realiseert mezzia dat?

mezzia heeft laten zien op tal van media (internet, themakanalen en televisie) succesvolle producties te kunnen realiseren. Van NPS tot ZAPP/AVRO, van  L1 TV tot VPRO, van NOS  tot Cultura 24. De projecten beginnen dan ook met de eigen deskundigheid. Maar het bedrijf heeft een sterk en breed netwerk van specialisten dat het kan inzetten. Oftewel: mezzia levert producten van A tot Z op, maar betrekt de beste partijen bij de realisatie.

Werkt mezzia alleen in opdracht?

Nee. mezzia is een creatief bedrijf dat ook zelf initiatieven ontplooit voor projecten en producties.