Dit is mijn leven

UW EIGEN TV-PROGRAMMA OP DVD

Heeft u wel eens gedroomd over een tv-programma waarin u de hoofdgast bent, maar vroeger nooit gebeld met Rik Felderhof? Heeft u het gevoel uw verhaal nog eens op een bijzondere wijze te willen vertellen voor uw kinderen of kleinkinderen? Heeft u dierbare herinneringen die uw familieleden nauwelijks kennen en die u graag zou willen delen? Loopt u al een tijd rond met de gedachte om uw kleinkind eens mee te nemen naar uw geboorteplaats?

Dan is er nu Dit is mijn leven, echt iets voor u.

mezzia media producties maakt een professioneel tv-portret waarin u de hoofdpersoon bent.
U zit in de hoofdrol, u vertelt wat u kwijt wilt, u bepaalt waar we gaan filmen. mezzia helpt het u realiseren.

Voor velen is het moeilijk om een verhaal tegen denkbeeldige mensen of een camera te vertellen. Daarom nemen we als u dat wilt een presentator mee naar al die plaatsen die u dierbaar zijn. Wij zorgen dus voor een aansprekende gesprekspartner.

Vanzelfsprekend gaan we niet over één nacht ijs. U krijgt een kennismakingsgesprek vooraf en u maakt op informele wijze kennis met de crew en de presentator. De voorbereiding zal gedegen zijn en de planning van de opnamen in overeenstemming met uw agenda.

Alles verloopt zodanig dat u zich op uw gemak zult voelen en als u daar geen presentator bij nodig denkt te hebben, dan is dat ook een optie. Voor ons is geheimhouding en privacy een groot goed en u bepaalt dan ook wie u het programma laat zien.

Het programma zal een weergave zijn van uw leven, het is uw verhaal dat wordt vastgelegd. De onderwerpen, die tijdens de opnamen worden aangesneden, zijn vooraf met u besproken. U kunt voor de camera het zeggen zoals u wilt. Als er uitspraken worden gedaan die u later niet op de dvd wilt terugzien, dan zal dat ook niet gebeuren.

Het eindresultaat is een serieus, met zorg gemaakt, tv-document van maximaal
50 minuten, waarvan u en uw dierbaren nog vele jaren kunnen genieten.

Het is uw eigen tv-programma op dvd, compleet met leader en aftiteling, gelardeerd met uw (jeugd)foto´s en afgemixt met muziek.

Wilt u deze unieke dvd over uzelf laten maken?
Wij maken met plezier een offerte voor u, waarbij we uitgaan van uw wensen.

Voor meer informatie kunt u bellen met mezzia media producties

Bel Henk Jakobsen: 06-51511007 of mail: henk@henkjakobsen.nl