Film Mondriaan online

De film die mezzia media productions geproduceerd heeft voor Mondriaan staat nu online. Mondriaan is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg in Limburg met meer dan 50 locaties. Jaarlijks bieden ze zorg aan meer dan 15.000 mensen.
De productie is gerealiseerd in samenwerking met Rob Nijpels foto(tv)studio.

De film laat zien wat je doet als psychiatrisch verpleegkundige (SPV’er) in de GGZ. Een aantal collega’s en studenten van Mondriaan vertellen over hun vak en geven aan waarom zij hiervoor gekozen hebben.

Zo vertelt Marie Josee over haar opleiding, werk en motivatie. We volgen haar terwijl ze bezig is met werkzaamheden als Verpleegkundige in een Sociowoning. Het gaat om woningen op het terrein van Mondriaan in Maastricht.

Verder volgen we twee leerling verpleegkundigen in de Kliniek Verslavingszorg in Heerlen. Ze vertellen over hun opleiding en motivatie terwijl ze werkzaamheden verrichten bij een patiënt.

Dat er interessante carrièreperspectieven zijn in de zorg vertelt Monique. Ze is Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en Teamleider. Onder het motto “ontwikkelen en niet verzuren”, vertelt ze over haar carrière. Ze bezoekt een patiënt op locatie en we volgen haar daarbij.

Mondriaan gebruikt de film actief bij het werven van toekomstige medewerkers in de Geestelijke Gezondheids Zorg.

Voor meer informatie over werken bij Mondriaan klik hier.